حسینی، سیدفرهاد.، احمدی، پرویز. و خدادادحسینی، سید حمید. (1389)، بررسی تاثیرگذاری توسعه گردشگری قومی بر موضوعات اجتماعی و فرهنگی جامعه (مورد مطالعه: روستاهای هدف گردشگری استان کرمانشاه)، مدیریت شهری، دوره 8، شماره 26، صفحات. 163-180.
رضایی، محمدرضا. و شاکری، یونس. (1393)، بررسی فرصت ها و چالش های تنوع فرهنگی گردشگری قومی در توسعه گردشگری ایران، اولین همایش بین المللی علمی راهبردی توسعه گردشگری جمهوری اسلامی ایران، چالش ها و چشم اندازها، پژوهشکده گردشگری جهاد دانشگاهی.
صفایی، یوسف. (1386)، مقالات فرهنگی، مطالبی کلی درباره ترکمن ها، به نقل از پایان نامه کارشناسی ارشد زبان شناسی همگانی، انتشارات هفته نامه صحرا.
صفرآبادی، اعظم.، یوسفی، ابراهیم.، مویدفر، سعیده. و شاه زیدی، سمیه سادات. (1395)، مقاصد نوظهور گردشگری شهری با تأکید بر جاذبههای اجتماعی فرهنگی قومیت؛ مطالعه موردی شهر کرمانشاه، مطالعات جامعه شناختی شهری، سال ششم، شماره 19، صفحات. 125-146.
طوافی، بنت الهدی. (1395)، امکان سنجی گردشگری قومی در ایران، پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته برنامهریزی گردشگری، دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران.
گلی، امین الله. (1386)، تاریخ سیاسی و اجتماعی ترکمن ها، تهران: انتشارات مهارت.
Ishii, K. (2012). The impact of ethnic tourism on hill tribes in Thailand. Annals of Tourism Research, Vol. 39 No. 1, pp. 290-310.
Jalilvand, M. R., Nasrolahi Vosta, L., Kazemi, H. & Khazaei Pool, J. (2017), Social responsibility influence on customer trust in hotels: mediating effects of reputation and word-of-mouth, Tourism Review, Vol. 72, No. 1, pp. 1-26.
Kuhn, E., Haselmiaer, R., Pirker, H. and Vogl, C. (2018), The role of ethnic tourism in the food knowledge tradition of Tyrolean migrants in Treze Tílias, SC, Brazil, Journal of Ethnobiology and Ethnomedicine, Vol. 14 No. 26, pp. 1-12.
Lor, J. J., Kwa, S. and Donaldson, J. A. (2019), Making ethnic tourism good for the poor, Annals of Tourism Research, Vol. 76 No.2, pp. 140-152
MacKenzie, N. and Gannon, M. (2019), "Exploring the antecedents of sustainable tourism development", International Journal of Contemporary Hospitality Management, Vol. 31 No. 6, pp. 2411-2427
Torres-Delgado, A., and López Palomeque, F. (2014), Measuring sustainable tourism at the municipal level, Annals of Tourism Research, Vol. 49, pp. 122-137.
World Bank (2017), 20 Reasons Sustainable Tourism Counts for Development, www.worldbank.org.
Woyo, E. and Woyo, E. (2019), "Towards the development of cultural tourism as an alternative for tourism growth in Northern Zimbabwe", Journal of Cultural Heritage Management and Sustainable Development, Vol. 9 No. 1, pp. 74-92
Wu, X., Li, Y., Zhang, L. and Wang, K. (2013), A Research on Innovation and Development of Ethnic Tourism Service Products Based on the Theory of Industrial Engineering: A Case Study in Brocade of Hainan Li Nationality, The 19th International Conference on Industrial Engineering and Engineering Management, DOI: 10.1007/978-3-642-38442-4_84.
Yang , J., Ryan, C. and Zhang, L. (2013), Ethnic minority tourism in China e Han perspectives of Tuva figures in a landscape, Tourism Management, Vol. 36 No. 1, pp. 45-56.
Yang, C. and Huang, J. (2016), "Industrial Agglomeration Model in Culture Tourism System: Empirical Study in Mainland China", Advances in Hospitality and Leisure (Advances in Hospitality and Leisure, Vol. 12), Emerald Group Publishing Limited, pp. 145-165.
Yolal, M. (2016), "Authenticity, Commodification, and McDonaldization of Tourism Experiences in the Context of Cultural Tourism", Sotiriadis, M. and Gursoy, D. (Ed.) The Handbook of Managing and Marketing Tourism Experiences, Emerald Group Publishing Limited, pp. 217-233
Zhuang, L., Taylor, T., Beirman, D. and Darcy, S. (2017), Socially sustainable ethnic tourism: a comparative study of two Hakka communities in China, Tourism Recreation Research, DOI: 10.1080/02508281.2017.1338817.