استیک، رابرت (1379). هنر پژوهش موردی، ترجمه محمدعلی حمید رفیعی، تهران: دفتر پژوهشهای فرهنگی.
بلیکی، نورمن (1384)، طراحی پژوهشهای اجتماعی، ترجمه حسن چاوشیان، تهران: نشر نی.
چاوشیان، حسن (1381)، پایاننامه دکتری: سبک زندگی و هویت اجتماعی فرهنگ و انتخابهای ذوقی به عنوان شالوده تمایز در دوره اخیر مدرنیته، دانشگاه تهران.
دوفرانس، ژاک (1385)، جامعهشناسی ورزش، ترجمه عبدالحسین نیک گهر، تهران: توتیا.
سازگارا، پروین (1377)، نگاهی به جامعهشناسی با تأکید بر فرهنگ، تهران: کویر.
فاضلی، محمد (1382)، مصرف و سبک زندگی، قم: صبح صادق.
علیزاده اقدم، محمدباقر (1389)، تحلیل جامعهشناختی سبک غذایی شهروندان تبریزی. فصلنامه علمی پژوهشی رفاه اجتماعی، 44، 285-318.
Anderson, E. N. (2005). Everyone Eats: Understanding Food and Culture. New York and London: New York University Press.
Bradley, Hannah (1997), "Being told what to eat: Conversations in a Diabetes Day Centre", In Food- Health- and- Identity: 213-234.
Cohn, Simon (1997), "Being told what to eat: Conversations in a Diabetes Day Centre", In Food- Health- and- Identity: 193-212.
Rozin, P. (2005). "the Meaning of Food in Our Lives". In Nutrition Education and Behavior, (37)2, 107-112.