تحلیل هویت اجتماعی بر مبنای رفتارهای مصرفی و الگوی سبک زندگی موضوعی است که در دهههای اخیر در میان صاحبنظران علوم اجتماعی مطرح شده است. این رویکرد با تفکیکی که بین جامعه سنتی و جامعه مدرن قایل شده است مبنای هویت اجتماعی افراد بر اساس ویژگیهای انتسابی را خاص جامعه سنتی و جایگاه فرد در نظام تولید و یا رفتارهای مصرفی را خاص جامعه مدرن قلمداد میکند. هدف اصلی مقاله حاضر به چالش کشیدن این رویکرد در ارتباط با مطالعه تجربی دانشجویان دو گروه قومی آذری و کرد دانشگاه تهران است. استدلال مقاله حاضر این است که بایستی بین هویت فردی و اجتماعی تفکیک قایل شد. تقلیل هر کدام از ابعاد هویتی به بعد دیگر و یکی پنداشتن آن زیر عنوان کلی هویت، فرآیند تحلیل را دشوار خواهد ساخت. بر اساس دادههای به دستآمده هویت فردی دانشجویان متاثر از فرآیند فردی شدن زندگی روزمره است که بیش از هر ...
نصرتی, روحالله و کاظمی, علی . (1390). بررسی شالوده هویت اجتماعی و فرهنگی دانشجویان دو گروه قومی (آذری و کرد) دانشگاه تهران. پژوهشهای انسانشناسی ایران, 1(1), 79-100.
MLA
نصرتی, روحالله , و کاظمی, علی . "بررسی شالوده هویت اجتماعی و فرهنگی دانشجویان دو گروه قومی (آذری و کرد) دانشگاه تهران", پژوهشهای انسانشناسی ایران, 1, 1, 1390, 79-100.
HARVARD
نصرتی, روحالله, کاظمی, علی. (1390). 'بررسی شالوده هویت اجتماعی و فرهنگی دانشجویان دو گروه قومی (آذری و کرد) دانشگاه تهران', پژوهشهای انسانشناسی ایران, 1(1), pp. 79-100.
CHICAGO
روحالله نصرتی و علی کاظمی, "بررسی شالوده هویت اجتماعی و فرهنگی دانشجویان دو گروه قومی (آذری و کرد) دانشگاه تهران," پژوهشهای انسانشناسی ایران, 1 1 (1390): 79-100,
VANCOUVER
نصرتی, روحالله, کاظمی, علی. بررسی شالوده هویت اجتماعی و فرهنگی دانشجویان دو گروه قومی (آذری و کرد) دانشگاه تهران. پژوهشهای انسانشناسی ایران, 1390; 1(1): 79-100.