درباره نشریه

نشریه پژوهش‌های انسان‌شناسی ایران از سال 1390 با امتیاز علمی _ پژوهشی؛ به شماره شاپا 2251-8193 شروع به فعالیت کرده است.

نشریه پژوهش‌های انسان‌شناسی ایران از معدود نشریه تخصصی حوزه انسان‌شناسی در کشور ایران است. از این نشریه هدف خود را فراهم آوردن فضایی جهت انتشار مقاله‌هایی تخصصی با محوریت دانش انسان‌شناسی قرار داده است.

مقاله‌های پژوهشی با موضوع فرهنگ و جامعه معاصر ایران در گرایش‌های مختلف، بررسی تحلیلی نظریه‌های جدید و معرفی کتاب‌های تازه منتشرشده به زبان فارسی و انگلیسی از جمله مواردی است که نشریه از همکاری با استادان دانشگاه، دانشجویان مقاطع دکترا و کارشناسی ارشد استقبال می‌کند.

نشریه پژوهش‌های انسان‌شناسی ایران از سال 1394 تمامی فعالیت‌های مرتبط با دریافت، ارزیابی، ویرایش و چاپ را از طریق سامانه ijar.ut.ac.ir  انجام می‌دهد.