امراللهیجلال آبادی؛ امیررضا، فروزه؛ محمدرحیم؛ بارانی، حسین؛ یگانه، حسن (1402). دانش بومی تهیه خوراکهای محلی از گیاهان خودرو مرتعی (مطالعه موردی: محلیان مراتع گوغر). پژوهش های انسان شناسی ایران. 5(1)، 7-23.
سعادتپور، مسلم؛ بارانی، حسین؛ عابدی سروستانی، احمد؛ فروزه، محمدرحیم (1396). بررسی اتنوبوتانی گیاهان دارویی سجاسرود (استان زنجان)). نشریه گیاهان دارویی. 8(1)، 185-193.
سعیدیگراغانی، حمیدرضا؛ ارزانی، حسین؛ قربانی، مهدی؛ و جهانبخشگروهی، نسیم. (1395). تحلیل ساختار اجتماعی و دانش بومی ایل محمدی سلیمانی شهرستان جیرفت. مجله مرتع، 10(1)، 109-122.
علوی، سیدزکریا؛ ربیعی، الهه؛ سعیدی گراغانی، حمیدرضا و قوردویی میلان، قهرمان. (1390)، استفاده سنتی و بومی از گیاهان دارویی در شمال کشور، مطالعه موردی: سری 81 و 83 طرح جنگلداری اداره کل منابع طبیعی مازندران- ساری، فصلنامه داروهای گیاهی، 2(2)، 113-120.
غفاری. یعقوب. (1391). غذاهای سنتی مردم بومی استان کهگیلویه و بویراحمد- دانشنامه فرهنگ و تمدن استان کهگیلویه و بویراحمد. انتشارات نقش مانا.
فروزه، محمدرحیم. (1393). بررسی اتنوبوتانی و پیشبینی زیستگاه مطلوب برخی از گونه های مرتعی مطالعه موردی مرتع دیلگان، استان کهگیلویه و بویر احمد، رساله دکتری علوم مرتع، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، 355.
فروزه، محمدرحیم؛ حشمتی، غلامعلی؛ بارانی، حسین. (1395). دانش سنتی بهره برداری از گیاهان خودرو در تهیه خوراک (نمونه موردی: عشایر مرتع دیلگان. دانش های بومی ایران. 3(5)،32-58.
مجیدیخامنه، فریده. (1400). راهبردهای حفاظت از فن آوران بومی (گنجینه های زندة بشری) مطالعۀ موردی: کرمان. دو فصلنامه علمی دانش های بومی ایران. 8(16)، 215- 175.
ودادهیر، ابوعلی؛ امیدوار، نسرین؛ رفیع فر، جلال الدین؛ جوان محجوب دوست، سارا. (1395). مطالعة قومنگارانة غذاهای محلی در شهرستان فومن: پژوهشی در مردمشناسی غذا و تغذیه. مطالعات اجتماعی ایران .9(4)، 107-138.
هزارجریبی جعفر و صفری شالی رضا، (1394). کاربست نظریه بنیانی در شناخت دانش بومی. دوفصلنامه دانش های بومی ایران. 2(3)، 37-65.
اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان. (1385)، گزارش اقتصادی اجتماعی مطالعات حوضه آبخیز قورچای.
Alavi, S.Z. Rabiei, E. Saidi Garaghani, H. & Ghordoui Milan, G. (2017), traditional and indigenous use of medicinal plants in the north of the country, case study: Series 81 and 83 of the Forestry Plan of the General Department of Natural Resources of Mazandaran-Sari, Herbal Medicines Quarterly, 2(2), 113-120. (in persian)
Amrollahi Jalalabadi, A. Farouze, M.R. Barani, H. & Yeganeh, H. (2023). Indigenous knowledge of preparing local feed from pasture plants (case study: Goghar pasture locals). Anthropological researches of Iran. 5(1), 7-23. (in persian)
Farouzeh, M. R. (2013). Ethnobotanical investigation and prediction of the optimal habitat of some pasture species, a case study of Dilgan pasture, Kohgiluyeh province, and Boyer Ahmad, Doctoral dissertation of pasture sciences, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, 355. (in persian)
Farouzeh, M.R. Heshmati, G. A. & Barani, H. (2015). Traditional knowledge of using car plants in food preparation (case example: nomads of Dilgan pasture. Native knowledge of Iran. 3(5), 32-58. (in persian)
Gaffari, Y. (2011). Traditional foods of the indigenous people of Kohgilouye and Boyer-Ahmad province - Encyclopaedia of culture and civilization of Kohgilouye and Boyer-Ahmed province. Naqsh Mana Publications. (in persian)
General Department of Natural Resources and Watershed Management of Golestan Province. (2006), socio-economic report of Ghorchai watershed studies. (in persian)
Hazarjaribi, J. & Safari Shali, R. (2014). The application of basic theory in recognizing indigenous knowledge. biannual journal of indigenous knowledge of Iran. 2(3), 37-65. (in persian)
Majidi Khamene, F. (2021). Strategies for the protection of indigenous technologists (living human treasures) case study: Kerman. Two scientific quarterly journals of Iranian indigenous knowledge. 8(16), 175-215. (in persian)
Moisio ,R. Arnould, E.J. & Price, L. (2004). "Between mothers and markets constructing family identity through homemade food". Journal of Consumer Culture, 4 (3): 361–384.
Saadatpour, M. Barani, H. Abedi Sarostani, A. Farouzeh, M.R. (2016). Ethnobotanical survey of medicinal plants of Sejasroud (Zanjan province)). Journal of medicinal plants. 8(1), 185-193. (in persian)
Saidigraghani, H. Arzani, H. Ghorbani, M. & Jahanbakhshgrohi, N. (2015). Analysis of social structure and indigenous knowledge of Soleimani Mohammadi tribe of Jiroft city. Pasture Journal, 10(1), 109-122. (in persian)
Slimani, N. Fahey, M. Welch, A. Wirfalt, E. Stripp, C. Bergström, E. Linseisen, J. Schulze, M.B. Bamia, C. Chloptsios, Y. Veglia, F. Panico, Salvatore. Bueno-de, M. Ocké. M.C. Brustad, M. Lund, E. González. C, Barcos, A. Berglund, G. Winkvist, A. Mulligan, A. Appleby, P, Overvad. Kim, Tjønneland. Anne, Clavel-Chapelon. Françoise, Kesse. E. Ferrari, Pietro. Van Staveren, W.A. & Riboli, E. (2002). "Diversity of dietary patterns observed in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) project". Public Health Nutrition 5(6B): 1311-1328.
Trankell, I. B. (1995) Cooking, Care and Domestication. A Culinary Ethnography of the Tai Yong, Northern Thailand. Stockholm: Almkvist and Wiksell.
Valentine, G. (1999). "Eating in: Home, Consumption and Identity". Sociological Review, 47 (3):491-524.
Vedadhir, A. A. Hopeful, N. Rafifar, J. Javanmohabbatdost, S. (2015). Ethnographic study of local foods in Fuman city: a research in anthropology of food and nutrition. Social Studies of Iran. 9(4), 107-138. (in persian)